Jön a karácsony, így pedig nem kevés anyuka és apuka haját tépve gondolkodik azon, milyen ajándékot is kapjanak a gyerekek. Társasjátékból hatalmas a kínálat, én például megtaláltam a Ne ébreszd fel a papát! klasszikus mai változatát.

A Pancs Mancs nevű társasjáték a maga egyszerűségével mégis izgalmas és szórakoztató elfoglaltságot ad az egész családnak. Már, ha nem baj, hogy az egész lakás vizes lesz a játéktól és bizony elő kell venni a felmosót is a takarításhoz.

A játék lényege ugyanis az, hogy ki tudja megfürdetni a kádban fekvő kutyust? A társasjáték középpontjában egy szőrös kutya áll. A játékosoknak körbe kell jutniuk a táblán, mielőtt a kutya megelégeli a fürdést, és megrázza magát. Ha lerázza magáról a vizet, minden játékosnak vissza kell mennie a start mezőbe. Az nyer, aki körbeér, mielőtt az eb végzett a fürdéssel! A játék 3 darab AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A Pancs Mancs társasjáték tartalma: 1 db játéktábla, 4 db bábu, 4 db zseton, 1 db dobókocka.

Árát tekintve a különböző webshopos kutatásaink alapján a játékhoz 5500-7000 Forint közötti összegért lehet hozzájutni.